El Bicibox ja permet estacionar patinets i altres vehicles de mobilitat personal

WhatsApp Image 2023-02-01 at 08.39.49

Des d’avui 1 de febrer, l’AMB permet que els patinets i la resta de vehicles de mobilitat personal (VMP) es puguin aparcar de manera segura als mòduls del Bicibox, el servei metropolità d’aparcament segur de bicicletes.

“L’objectiu és afavorir la intermodalitat amb el transport públic metropolità mentre estigui en vigor la prohibició temporal d’accés d’aquests vehicles al transport públic, consensuada en l’àmbit de l’ATM el passat mes de desembre i que entrarà en vigor també el proper dimecres 1 de febrer”, recorda el vicepresident de Mobilitat, Transport i Sostenibilitat de l’AMB Poveda. Per utilitzar el Bicibox s’haurà d’estar donat d’alta del servei, que és gratuït, i tenir el vehicle registrat. A banda de la incorporació dels VMP al servei Bicibox, l’AMB treballa en estreta col·laboració amb els ajuntaments metropolitans per millorar les recomanacions per coordinar i actualitzar les ordenances municipals de circulació de cicles i VMP de l’any 2018.

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?