El barri oblidat alça la veu

4eadae682909e5571fe2c1a4fc6acd34

“Estem tips de promeses incomplertes, aquest camí que hem iniciat per recuperar la dignitat del barri és imparable”, assegura el grup de veïns dels Quatre Cantons que s’ha constituït com a Associació de Veïns i Veïnes del barri oblidat de Cerdanyola per demanar solucions que “dignifiquin el barri, combatin la seva degradació i el revitalitzin”.

LES REIVINDICACIONS DE LA ZONA

Amb el nom de la nova associació els seus membres volen expressar el “sentiment majoritari” dels veïns i veïnes de Quatre Cantons: “Estem farts i cansats que amb l’excusa de ser una zona limítrof no s’hagi efectuat cap actuació, cap tipus de manteniment en els darrers anys, sent el cúmul de tot plegat els fets esdevinguts al bloc del Carrer Tiana”. Els veïns considerem que el barri ha de tornar a estar al full de ruta i a l’agenda municipal i en la seva primera assemblea extraordinària van recollir les reivindicacions de  tots els veïns per traslladar-les al govern municipal. Entre totes, destaquen la necessitat de neteja dels carrers, la manca absoluta de serveis, la necessitat de presència d’agents cívics i policia local, l’urgent necessitat de connectivitat del barri amb Cerdanyola centre i transport públic per a la gent gran del barri, la pacificació del trànsit a la carretera nacional, la solució integral i definitiva del bloc ocupat del carrer Tiana i el control i compliment estricte de la normativa municipal per part d’alguns establiments d’oci.

Després de reunir-se amb l’alcalde Carles Escolà i la tinent d’alcalde Elvi Vila, els veïns apunten que des del consistori s’ha pres nota de totes les seves demandes. Concretament, l’associació ha exigit a Escolà que abans de finalitzar l’any “es produeixin les accions oportunes per acabar amb la degeneració a la qual anem i que considerem s’ha d’aturar”. En aquest sentit, els veïns anuncien que el govern els ha assegurat que està previst abans de finalitzar l’any es faci una ampliació del contracte de neteja que hauria de revertir en el servei que es dona. “Estarem expectants als esdeveniments per veure si es prenen les mesures oportunes per paŀliar les greus mancances que patim”, apunten. El proper mes de novembre es convocarà una assemblea extraordinària per “decidir les següents mesures a prendre com a entitat”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?