El bacallà, protagonista als restaurants de Cerdanyola

3750cec8aaaa9dff79700a4982c35862

L’esperada Setmana del Bacallà tindrà lloc entre el 23 de febrer i el 4 de març

El bacallà tornarà a ser el peix estrella de la carta i menú de 27 restaurants de la ciutat entre el 23 de febrer i el 4 de març. Els restaurants participants oferiran als seus clients un mínim d’un plat elaborat amb bacallà dins el menú del dia i entre tres plats amb bacallà per triar a la carta.

QUINS SÓN ELS RESTAURANTS PARTICIPANTS?

La majoria d’establiments que van participar en la darrera edició repeteixen -Ca l’Enric, El Bon Àpat, Tast&Gust, Art&Pintxos, El Racó de la Plaça, Malagrapa, Bar La Pizzeria Solé Rossonero, Can Vidal 3, Tanino, El Tapeo, Cap i Cua, Can Valldaura, El Viejo Roble, Los Abetos, Cinnamon, Bar Grau i Via Cana-, però enguany també s’incorporen de nous: Shapó, La Petanca, El Bar de l’Ateneu, Tito Carlos, Bar Alaska, La Philomena, Casa Andreu, Els Cargols, Taps i Tapes i Restaurant Bosc Tancat.

La Setmana del Bacallà, organitzada pel Gremi d’Hostaleria i l’Ajuntament, torna a coincidir amb la temporada de l’skrei, una varietat considerada “pota negre” del bacallà. “Fins a finals de març aquesta varietat estarà en la seva millor època”, apuntava el president de la Junta Poblacional del Gremi d’Hosteleria del Vallès Occidental i el Barcelonès, Antonio Castro, en la presentació de l’any passat, on explicava que es tracta d’una varietat que s’alimenta de marisc i que recordava la importància de menjar producte de temporada: “Si ens acostumem a menjar producte de temporada el comprarem més bo i a millor preu”.

EL BACALLÀ OFEREIX MOLTES POSSIBILITATS

Per a Castro el bacallà és un producte que ofereix als cuiners moltes possibilitats i que ara està arribant també als joves: “Cada vegada el públic més jove s’inicia en aquest peix”, apuntava. Amb 12 anys d’història, la Setmana del Bacallà va néixer per recuperar els plats de bacallà que tradicionalment es feien i menjaven tot coincidint amb la Setmana Santa. – Redacció

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?