El 85% dels comerços segueix l’aturada general del 3-O

bb649b5e9b78ccc3d37b687d9b2104de

La imatge de la gran majoria dels comerços de l’avinguda Catalunya amb les persianes baixades o mig baixades a les onze del matí preveia les dades de l’ampli seguiment de l’aturada general convocada arreu de Catalunya. Segons dades de Cerdanyola Comerç i Serveis (CCS), fins a un 85% dels comerços de la ciutat van tancar durant l’aturada del 3 d’octubre. El seguiment de la jornada de vaga per part dels negocis locals comptava amb el suport de CCS, que es va adherir de forma oficial a l’acord de la Taula de la Democràcia per convocar l’aturada en protesta a les accions policials durant l’1 d’octubre.

Unió amb Ripollet i tall de la C-58
Els primers actes de protesta durant la jornada de vaga es van iniciar a la plaça de l’ajuntament. Al migdia, centenars de persones van seguir la marxa amb el missatge de capçalera ‘Organització popular davant qualsevol repressió’. Els manifestants van arribar fins a la Carretera de Barcelona, on es van trobar amb el gruix de la manifestació de Ripollet. Com una sola marxa, i amb presència de representants d’ambdós governs locals, la mobilització va tallar el trànsit dels dos sentits de l’autopista C-58 durant vint minuts. Més de 200 persones van baixar a la via, des d’on van cantar ‘Els Segadors’ i càntics com ‘Els carrers seran sempre nostres’. A la tarda, els carrers del centre de la ciutat van viure una de les manifestacions més multitudinàries que es recorden amb la participació de milers de persones. – Mónica García

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?