El 4t Torneig Josep Marcet posposa la categoria sènior per la covid-19

4ce4cd1f4d5a8c2dd0abda0c8ce9fa85_L-640x645

Canvis al 4t Torneig Josep Marcet. Aquest cap de setmana el PEM Guiera acollirà la quarta edició de la iniciativa, organitzada conjuntament per l’Associació Josep Marcet i Prat i el Club Bàsquet Cerdanyola, sense la categoria sènior per la detecció de casos positius als dos equips locals sèniors. Així, la competició sènior –on havien de participar CB Cerdanyola al dia, Centre Catòlic, el RCD Espanyol i el Sant Jordi de Rubí- es posposa a l’espera de trobar nova data. Igualment Guiera viurà dos dies intensos de bàsquet que s’iniciaran dissabte a les 9.30h amb el partit premini CB Cerdanyola- Sabadell sud i acabaran diumenge (12.30h) amb el partit entre el júnior A del CB Cerdanyola davant el AESE.

El club lamenta que en aquests moments encara no sap si el torneig es jugarà a porta tancada o no, ja que l’Ajuntament està estudiant la possibilitat d’un aforament limitat, però oficialment no ha comunicat cap decisió.

La cita, que sobretot és un “reconeixement a la trajectòria d’una persona molt dedicada al bàsquet i en especial al Cerdanyola”, ja s’ha consolidat a l’agenda esportiva de la ciutat, però des de l’organització s’aposta també per la seva vessant solidària. Així, com a principal novetat enguany es poden adquirir samarretes i mascaretes online a la web impressions.cat. Concretament, l’establiment cerdanyolenc ha habilitat un espai a l’apartat ‘solidaris’. També es podran comprar a través de les xarxes socials de l’Associació Josep Marcet i Prat.

Com en altres ocasions, també es pot fer un donatiu a la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (recepcio@ufec.cat / telèfon 93 487 45 75).

Què és l’Associació Josep Marcet i Prat?

El jove cerdanyolenc Josep Marcet va morir a l’octubre del 2015, però la seva família va decidir transformar la seva memòria en un llegat solidari. Per aquest motiu, l’Associació Josep Marcet i Prat creada per ajudar als esportistes que tenen dificultat per poder practicar l’esport per motius de mobilitat, psíquics, o econòmics va decidir va decidir impulsar conjuntament amb el CB Cerdanyola al Dia el Torneig Josep Marcet.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?