El 4t Torneig Josep Marcet escalfa motors per convertir-se en un esdeveniment de ciutat

4ce4cd1f4d5a8c2dd0abda0c8ce9fa85_L

Si la situació sanitària generada per la pandèmia de la covid-19 ho permet, el 3 i 4 d’octubre el PEM Guiera acollirà el 4t Torneig Josep Marcet, organitzat conjuntament per l’Associació Josep Marcet i Prat i el Club Bàsquet Cerdanyola. Enguany els participants seran el Centre Catòlic, el RCD Espanyol i el Claret de Barcelona. L’organització de moment no ha desvetllat més detalls, però sí destaca que està treballant per fer de l’esdeveniment esportiu “un torneig de la ciutat”.

L’any passat el sènior A del CB Cerdanyola al Dia s’emportava per primera vegada el Torneig Josep Marcet. La primera edició la va guanyar el Sant Josep i la segona el Santa Coloma.

Com pots ajudar? Samarretes i mascaretes solidàries

La cita, que sobretot és un “reconeixement a la trajectòria d’una persona molt dedicada al bàsquet i en especial al Cerdanyola”, ja s’ha consolidat a l’agenda esportiva de la ciutat, però des de l’organització s’aposta també per la seva vessant solidària. Així, com a principal novetat enguany es poden adquirir samarretes i mascaretes online a la web impressions.cat. Concretament, l’establiment cerdanyolenc ha habilitat un espai a l’apartat ‘solidaris’. També es podran comprar a través de les xarxes socials de l’Associació Josep Marcet i Prat i durant el torneig s’habilitarà una paradeta per a la venda d’aquest marxandatge solidari.

Com en altres ocasions, també es pot fer un donatiu a la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (recepcio@ufec.cat / telèfon 93 487 45 75).

Què és l’Associació Josep Marcet i Prat?

El jove cerdanyolenc Josep Marcet va morir a l’octubre del 2015, però la seva família va decidir transformar la seva memòria en un llegat solidari. Per aquest motiu, l’Associació Josep Marcet i Prat -creada per ajudar als esportistes que tenen dificultat per poder practicar l’esport per motius de mobilitat, psíquics, o econòmics- va decidir impulsar conjuntament amb el CB Cerdanyola al Dia el Torneig Josep Marcet.

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?