El 43è Aplec de la Sardana se centra en joves compositors

c3562f2e9521020de502f370ac3fbe48

L’Agrupació Sardanista de Cerdanyola ha preparat per aquest diumenge un aplec obert a tothom i amb un programa ple compositors joves i sardanes espectaculars

L’Aplec de la Sardana de Cerdanyola arribarà aquest diumenge a la seva 43a edició amb tres de les millors cobles de Catalunya: Montgrins, Sant Jordi-Ciutat de Barcelona i Jovenívola de Sabadell. L’Agrupació Sardanista, organitzadora de l’Aplec, ha volgut fer un programa obert a tothom i amb un important pes dels joves compositors amb sardanes que contenen trets característics d’altres músiques i de la seva pròpia personalitat.

El repertori previst per aquest any és una curosa selecció que busca la major innovació possible i alhora agradar al màxim de públic perquè el pavelló de Can Xarau torni a lluir ple de sardanistes.

Des de l’Agrupació es fa una crida per animar a la ciutadania a participar a la gran festa de la sardana a Cerdanyola. “No cal saber ballar sardanes, només voler gaudir i aprendre”, destaquen els organitzadors. – Redacció

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?