El 30% de la població de Catalunya podria estar immunitzada a finals de juny

astrazeneca2

Ja s’ha arribat al milió de persones vacunades en primera dosi A Catalunya. Segons ha explicat la consellera de Salut, Alba Vergés, el 28% de persones d’entre 60 i 65 anys ja estan immunitzades, i en el grup de majors de 80 anys, el percentatge d’immunitzats arriba ja al 64%.  La consellera ha dit que, si se segueixen rebent les dosi de vacunes de forma puntual, a finals del mes juny podrien estar immunitzats el 30% dels catalans i a finals de l’estiu el 70% de la població de Catalunya.

Vergés també ha fet una crida a tothom que es vulgui vacunar que demani dia i hora a través de la web vacunacovid.catsalut.gencat.cat.

Pel que fa a les persones de més de 80 anys, Alba Vergés ha assegurat que a partir de la setmana que ve, es podrà accelerar la vacunació amb l’arribada de noves dosi, un total de 194.000 de Pfizer, cosa que farà possible que la setmana vinent totes les persones de més de 80 anys ja estiguin vacunades.

Vergés ha confirmat que en dues setmanes es podran començar a vacunar als usuaris de 70 a 79 anys, “sempre seguint els criteris de vacunació per rist, és a dir, per grups d’edat”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?