Dues propostes musicals diferents per a l’Artpegi
joelgonzalez

1784e00b0b60f953190c43cb5b6689b8

Després del flamenc de Fabiola Pérez ‘La Fabi’, l’Artpegi continua donant sortida a nous valors de la música i explorarà diferents estils musicals reforçant diferents vessants artístiques.

El diumenge 16 de juny serà el torn de Round About Trio, que oferiran una Jam Session, a les 19h, al Jardí de Ca n’Ortadó. El grup té la base a la ciutat de Nova York on resideixen els seus membres i fundadors; el pianista cerdanyolenc Joel González, la contrabaixista sud coreana Eunjung Jo i el bateria australià Peter Evans. A més, per aquesta ocasió comptaran amb la col·laboració especial d’Eloi Vidal (trompeta). La tercera i darrera cita de l’Artpegi serà amb Sira Hernández que oferirà, el divendres 21 de juny a les 21h a la sala Enric Granados, un recital de música i lectura de textos de Primo Levi en el centenari del seu naixement. A més, la pianista i compositora estrenarà la peça ‘Don’t forget about that’. L’any 1987 va ser finalista del Concurs de Solistes organitzat per la Generalitat. Llavors va iniciar la seva activitat concertista actuant a diversos cicles de concerts i festivals internacionals i a les més importants sales de concerts i auditoris. També té gravats diferents discs amb gran èxit de crítica.Els textos que acompanyaran la música d’Hernández seran interpretats per l’actor Óscar Intente.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?