Dues assemblees decidiran com s’organitza una campanya de suport a Ucraïna

pancarta ucraïna

Les entitats del Consell Municipal de Cooperació i Solidaritat han convocat el dilluns 21 de març dues sessions d’assemblees obertes al teixit associatiu i a la ciutadania per coordinar les accions solidàries que es duguin a terme a Cerdanyola i tinguin com a finalitzat ajudar les persones afectades pel conflicte d’Ucraïna. Una sessió serà a les 10h i l’altra a les 18h per afavorir l’assistència i poder aconseguir el major suport possible. La campanya d’accions solidàries impulsada pel Consell Municipal de Cooperació i Solidaritat tenen com a finalitat recaptar fons que es destinaran a donar suport a la població afectada pel conflicte a Ucraïna.

L’ordre del dia de les assemblea serà presentació de la campanya, introducció a la Cultura de la Pau a càrrec de la Universitat Internacional de la Pau, intervenció de la Creu Roja i de Càritas i explicació la campanya (organització, coordinació i donació de fons) a càrrec de les entitats del Consell.

Les assemblees tindran lloc a la Sala Campoamor de la Masia Serraparera (Av. Roma, 54). L’aforament és limitat. Cal confirmar l’assistència aquí. Per a qualsevol consulta al respecte, contactar amb el Programa Municipal de Cooperació a cooperacio@cerdanyola.cat

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?