‘Drama i comèdia’ per celebrar Santa Cecília amb l’AMCV

WhatsApp Image 2023-11-24 at 08.00.51

Cita amb l’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès (AMCV) aquest dissabte (19 hores). L’entitat presenta ‘Drama i comèdia’, un viatge emocional a través de la música amb la Banda i la Coral de l’AMCV al teatre Ateneu.

La música té el poder de despertar una àmplia gamma d’emocions, des de la profunda melancolia fins a l’alegria desbordant. En el concert de Santa Cecília d’aquest any, l’AMCV convida a explorar el dramàtic i commovedor món de les emocions que la música pot evocar.

Què ens espera?

“Acompanya’ns en un viatge musical a través de composicions que et portaran a sentir tota mena d’emocions i sensacions”, conviden des de l’entitat: “Experimentaràs com la música pot pintar paisatges emocionals vívids i com els sons poden transmetre sentiments que van des de la tristesa més profunda fins al riure incontenible”.

Les entrades ja es poden adquirir al web www.amcv.cat. Per aquest concert l’aportació és voluntària i es farà a través de la taquilla inversa al final del concert.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?