Dos nous fitxatges tanquen la plantilla del Cerdanyola CH

WhatsApp Image 2023-07-25 at 14.01.48
Mica Balmaceda és una de les noves incorporacions

Amb l’arribada dels últims dos fitxatges, Marc Miranda ha tancat una plantilla d’11 jugadores que combinaran  l’OK Lliga Femenina i el Nacional Catalana. “Totes entrenaran juntes i cada setmana es faran convocatòries”, explica el tècnic i coordinador del Cerdanyola CH.

Les últimes incorporacions que han arribat a Can Xarau són Mica Balmaceda- 29 anys, procedent del Benfica portuguès i guanyadora d’un sotscampionat amb la selecció argentina sots-20- i Gore Paredes, jove de 18 anys que fins ara ocupava la porteria del HC Palau Plegamans de Nacional Catalana. Els altres fitxatges que ja s’havien confirmat són Júlia Vilarrasa (CP Bigues i Riells), Júlia Cabré (màxima golejadora del Manlleu de Nacional Catalana), Sigrid Aparicio (provinent del Palau de Nacional Catalana) i Maria Inés Gaivéu (Stuart de Portugal). Les jugadores que continuen de la passada temporada són Gemma Solé, Paula Ferrón, Laura Valverde, Carla Castro, Ariadna Carrión i Ana Valverde.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?