Diversos col·lectius i entitats demanen una sala de concerts pública

788ff92e9a59aeb146ed681b6c832028

La lluita per una sala de concerts pública ha tornat a revifar. Diverses entitats i col·lectius- Musikaos, Amic Amiant, El Huevo Gordo, Reggae Non Verba, Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès (AMCV), Comissió del Festival de Blues de Cerdanyola, Bailándole a la Luna, Jonies Band, Jove Orquestra de Cerdanyola (JOC), Canciones desde Collserola, T-Atreves Teatre- donen suport a un manifest que assegura que només amb aquesta sala es podrà seguir programant concerts i fent ciutat des de baix.

“Considerem imprescindible una mínima infraestructura, una despesa minsa en relació al valor real que, entenem, té la cultura a una vila com la nostra”, asseguren els signants, que creuen que aquesta és una “preocupació compartida amb tots els grups municipals”. El manifest remarca que “Cerdanyola compta amb locals municipals que poden ser condicionats per acollir concerts sense molestar el descans dels veïns”.

El panorama de la música en directe a Cerdanyola és “pitjor que mai”, segons els signants: “A 2018, no hi ha espais on es puguin organitzar concerts amb un mínim volum”. La situació és límit, asseguren, ja que “no poden actuar a casa nostra ni les bandes locals que comencen ni tampoc d’altres formacions de l’escena catalana, espanyola i internacional”.La realitat, en paraules de les entitats signants, és que “no hi ha espais públics” i “la majoria de sales privades que apostaven convençudes per la música en directe han tancat les seves portes, deixant un públic potencial de milers de persones sense un lloc per gaudir de concerts de rock, pop, garage, rap, psicodèlia, heavy, trap o reggae amb un mínim de qualitat”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?