Devicare ofereix TAO-CONTROL de manera gratuïta als pacients que prenen SINTROM

9834ebf86290350e5d6647163a45b32a

L’empresa cerdanyolenca Devicare ha posat en marxa una campanya per oferir el servei TAO-CONTROL totalment gratuït als pacients que prenen SINTROM mentre duri el període de confinament domiciliari. TAO-CONTROL és un servei pioner a Espanya, però és l’estàndard a Alemanya, Holanda o els Estats Units des de fa més de 20 anys. “Amb aquesta campanya volem ajudar al fet que aquells pacients anticoagulats que per motius de confinament no poden anar amb normalitat al seu centre de salut, puguin usar el nostre servei TAO-CONTROL totalment gratis mentre duri aquest confinament, continuar amb el seu control estricte del INR i amb l’ajust de la seva medicació”, afirma el director general de Devicare, Rosendo Garganta. D’altra banda, el cerdanyolenc espera que aquest gest també faciliti que “els pacients anticoagulats es quedin a casa perquè són població de risc per al COVID-19 i amb això contribueixin a descol·lapsar el Sistema de Salut perquè els nostres professionals se centrin en combatre l’epidèmia”. El compromís anunciat amb TAO-CONTROL se suma als prèviament anunciats per l’empresa envers els uròlegs i els seus pacients mitjançant l’enviament gratuït dels seus productes LIT-CONTROL a tota Espanya mentre duri el confinament domiciliari. “L’objectiu és de nou ajudar al fet que tots ens quedem a casa i frenem la corba de contagis”, apunta Garganta.

TAO-CONTROL és un servei sanitari privat que permet que els pacients que estan sota tractament anticoagulant oral amb medicaments com el SINTROM puguin mesurar-se còmodament des del seu domicili els valors de INR -un paràmetre que mesura el nivell de coagulació de la seva sang- i ajustar la dosi del medicament setmanalment. “S’ha demostrat en nombrosos estudis internacionals que l’autocontrol setmanal de l’INR per part del propi pacient ofereix millors resultats per prevenir complicacions trombòtiques i hemorràgiques que el control convencional que es realitza cada 4-6 setmanes en el centre de salut”, assegura el director mèdic de Devicare, Jordi Cuñé.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?