Devicare entra a la farmàcia amb dos productes d’higiene urològica

08092021133128210910-Noti-Devicare-CanalFarmacia

Devicare, empresa de referència en urologia ubicada al Parc de Recerca de la UAB, que recentment ha tancat una ronda de finançament amb Advanced MedTech Holdings, continua el seu pla de creixement entrant per primera vegada a la Farmàcia. I ho fa a través d’un acord amb Difefac Pharma, que distribuirà els seus productes Nodorin i Urogelus,  destinats a la higiene urològica.

“L’acord amb Difefac Pharma ens permet explorar amb garanties un nou canal de distribució en què creiem molt per ajudar que els pacients amb problemes urològics estiguin ben atesos, i tinguin accés als millors productes de mercat per millorar la seva qualitat de vida”, destaca el cerdanyolenc Rosendo Garganta (CEO de Devicare).

“Estem entusiasmats amb aquest acord amb Devicare perquè ens permet incorporar a la nostra cartera productes realment innovadors, que estan recolzats amb evidència clínica, i són àmpliament recomanats pels uròlegs del nostre país. Esperem contribuir a que aquests productes estiguin a l’abast de l’major nombre de Farmacèutics i pacients urològics més aviat millor”, apunta Robert Bou (director general de Difefac Pharma).

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?