Devicare col·labora amb Idneo per al desenvolupament i la fabricació dels dispositius de Diagnòstic In Vitro Lit-Control

2fd51e50d4280300b6a627d74d4b08b8_L

L’empresa cerdanyolenca ha anunciat una col·laboració estratègica amb Idneo Technologies S.A.U. per desenvolupar i fabricar innovadors dispositius self test de diagnòstic in vitro que es comercialitzen sota la marca Lit-Control de Devicare. Segons els termes de l’acord, Devicare transferirà a Idneo la fabricació de el dispositiu pH Ficar Lit-Control, que forma part de l’actual família de productes Lit-Control de Devicare. A més, les dues empreses col·laboraran en el desenvolupament de versions millorades de el dispositiu. Idneo serà totalment responsable de la producció i el subministrament de l’pH Ficar Lit-Control a mesura que Devicare avança en la seva comercialització. Els pacients i metges utilitzen el pH Meter Lit-Control per mesurar periòdicament d’una manera senzilla, ràpida i precisa si l’orina de el pacient es troba en una condició litogénica indicativa de la formació de càlculs renals.

Devicare ha validat la usabilitat, utilitat i eficàcia de Lit-Control en diferents assaigs clínics publicats en 15 articles científics i ha signat gairebé 50 acords de distribució a tot el món amb les principals companyies farmacèutiques locals.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?