Detenen una dona a Cerdanyola per quatre furts al descuit tipus ‘collita’

5594c066-8189-48a9-b60f-85976af12f79

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Cerdanyola van detenir el passat 16 de març una dona de 24 anys, de nacionalitat cubana i veïna de Viladecans, com a presumpta autora de quatre furts i pertinença a grup criminal.

Durant el mes de març es va detectar un augment significatiu dels furts tipus “collita” en diversos aparcaments de centres comercials de Montcada i Reixac, Cerdanyola, Barberà del Vallès i Badia del Vallès. Aquesta tipologia delictiva l’acostumen a realitzar un mínim de tres lladres que es reparteixen les tasques: un distreu la víctima, l’altre furta la bossa de mà o qualsevol objecte de valor de l’interior del vehicle i el tercer els espera en un vehicle per fugir ràpidament. La forma de distracció utilitzada dona nom al furt, collita. Un dels autors llença a terra, prop de la víctima i del seu cotxe, unes monedes, unes claus o qualsevol objecte per fer-la creure li ha caigut. Això provoca que descuidi la seva bossa de mà o els efectes personals dins del seu cotxe i és en aquest moment que un altre home, que s’havia mantingut amagat, aprofita per emportar-se’ls. Tot seguit, els dos homes són recollits en cotxe pel tercer i marxen ràpidament. Els cotxes que utilitzen acostumen a ser llogats a nom de terceres persones no relacionades amb els delictes o bé a nom d’algun dels autors que no consti en els arxius policials.

El passat 16 de març agents del grup d’investigació de Cerdanyola van detenir una dona que formava part d’un grup criminal especialitzat en aquesta modalitat delictiva i se l’acusa de quatre furts comesos aquest mes de març a Cerdanyola i a Barberà del Vallès. A més, els agents han aconseguit identificar els altres tres membres d’aquest grup que es troben en crida i cerca.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?