Destrossen una carpa informativa de ‘S’ha acabat’ al campus de la UAB

FBAliwCVkAAklcT
La carpa destrossada de S’ha Acabat / F.SEPC UAB

Un centenar de persones s’han aplegat aquest matí davant la carpa que el col·lectiu S’ha acabat havia instal·lat a la plaça Cívica de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Els fets han passat pels volts de les 10.30 h, quan el col·lectiu ha entrat a la plaça, ha increpat els membres de la carpa i han desmuntat i malmès la instal·lació, així com el material de propaganda.

“El Rectorat de la UAB ha permès això, no s’ha garantit la seguretat ni la llibertat”, ha denunciat l’associació espanyolista, que demana “ajuda i suport en aquests moments tan difícils”.

Concentració davant la carpa de S’ha Acabat / F. S’ha Acabat

“Plantem cara a S’ha Acabat. Fem fora els hereus de Societat Civil Catalana!”. Amb aquest missatge per xarxes El Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) convidava a sumar-se a la concentració antifeixista. “S’omplen la boca dient que defensen la igualtat i llibertat a la universitat Però son els mateixos que van de la mà d’organitzacions feixistes i criminalitzen a qui lluita per defensar la universitat pública”, defensa el sindicat

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?