Desmantellen una associació de cànnabis de Cerdanyola per tràfic de drogues

WhatsApp Image 2023-09-28 at 13.37.50

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Cerdanyola han desmantellat una associació de cànnabis de la ciutat i han detingut un home de 46 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública. Les indagacions policials també van permetre detectar que a l’associació també s’hi estava cometent un delicte de defraudació del fluid elèctric.

L’arrest va tenir lloc el 27 de setembre després que la policia tingués coneixement que a l’interior de l’establiment, que estava legalment constituït, s’hi estaria desenvolupant una activitat de tràfic de droga. Paral·lelament, els agents va realizar una entrada i escorcoll al local en què van comissar 19.100 grams de marihuana, 2.250 grams d’haixix, 100 grams de cigarretes ja preparades amb aquestes substàncies, tres bàscules, una màquina d’extracció d’oli i una d’aprofitament de gasos per fabricar olis i resines.

Havien detectat que entraven persones i hi sortien al cap de poca estona i, en aturar-los i escorcollar-los, els hi trobaven marihuana que manifestaven que acabaven de comprar a l’interior de l’associació quan, segons els estatuts de les associacions de cànnabis, la marihuana no pot sortir del local i ha de ser consumida única i exclusivament a l’interior.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?