Desarticulada una banda que repartia droga a domicili a Cerdanyola

fe74ecc8-06c3-46cf-b568-ba89ea7994fa

Els Mossos d’Esquadra han desarticulat a Cerdanyola i altres tres ciutats catalanes una organització criminal que subministrava cocaïna i drogues de disseny a domicili. La investigació continua oberta per determinar si el responsable d’aquest entramat criminal utilitzava un local d’oci nocturn, que gestionava ell mateix, per a blanquejar la gran quantitat de diners obtinguts de la venda de les substàncies estupefaents.

Aquesta organització funcionava com a una empresa d’enviament de les substàncies a la carta, de manera que el client no es desplaçava mai fins al lloc de subministrament sinó que rebia la droga al seu domicili. Per dificultar l’acció policial i evitar les queixes veïnals que poden comportar els punts de venda que apleguen una gran afluència de consumidors, venien i transportaven la droga a petició dels clients interessats.

El passat divendres 23 d’octubre, els Mossos d’Esquadra van desplegar un operatiu a Barcelona, Badalona, Hospitalet i Cerdanyola que va acabar amb la detenció de vuit persones, sis homes i dues dones, d’entre 20 i 33 i de nacionalitat espanyola, uruguaiana, equatoriana i dominicana. També van intervenir més de 600 grams de cocaïna i gran quantitat de monodosis d’aquesta droga i altres de disseny amagades en els vehicles que feien servir per al repartiment de les drogues. Els investigadors van fer registres i escorcolls judicials en sis domicilis i quatre locals. Cinc dels detinguts han ingressat a presó.

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?