Derrota in extremis

2cf20e200ca2c770a044a65b100b0636

Un bàsquet a l’últim segon (79-81) deixa al Cerdanyola al Dia sense sumar la seva segona victòria a la lliga EBA contra el Muro Basket Academy

El conjunt dirigit per Agustí Forné arribava diumenge amb la necessitat de sumar una nova victòria per tal de defugir l’últim lloc que actualment ocupen a la classificació. Davant, un Muro Academy (Palma) que no es troba en un dels seus millors moments de la temporada. En aquest escenari, el partit engegava com s’hauria previst. Els locals, de la mà del capità Genís Tena (21p per 23 de valoració), incommensurable aquest inici de temporada, i els visitants amb un Jonathan Graham (20p per 27 de valoració), que ja ha presentat la seva ferma candidatura a millor jugador del any. En l’intercanvi de bàsquets el resultat al primer període era favorable per un punt als locals. Però al segon quart va sorgir un imprevist: Bernardo Garcia (27 punts i 31 de val.). El base suplent del conjunt balear s’erigia com a gran referent ofensiu i es demostrava implacable. Parcial de més 10 punts i nerviosisme a les graderies al descans.

I en aquest context d’incertesa, van ser els homes de Forné qui es van imposar, amb un treball de formiga, per intentar imposar el seu ritme de joc. Al capità Tena se li sumaven les aportacions de Marcos García (10p quasi consecutius i molta garra), Salat (20p), consistent en el seu joc, i Forné, desaparegut durant gran part del partit però que va renéixer per endossar una sèrie de tirs inversemblants per capgirar el marcador.

Al final, empat a 79 i a 7 segons, Bernardo decidia sobre la botzina. A la desesperada Salat va tenir l’ultima oportunitat però la pilota no va voler entrar. Dura derrota però sensacions molt positives d’un equip que cada cop va a més. El pròxim cap de setmana desplaçament a Valls per tal de sumar la segona victòria de la temporada. – Redacció

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?