Denuncien el PSC a la Junta Electoral per embustiar una campanya institucional

27dd7cddd3c2da4d8b388b00e3c63c22

Esquerra Republicana de Catalunya, Compromís per Cerdanyola, Convergència i Unió, Bloc Municipal, Partit Popular i ICV-EUiA han denunciat el PSC a la Junta Electoral de Zona de Sabadell per embustiar avui divendres part de la ciutat “amb propaganda institucional signada per l’alcaldessa de la ciutat, acompanyada del seu retrat i prometent ajudes econòmiques a les famílies”. Les formacions polítiques que han presentat la denúncia esperen que la Junta Electoral de Zona “pugui pronunciar-se abans dels comicis de diumenge per subratllar la improcedència d’aquesta actuació del PSC” i condemnen enèrgicament “aquesta actuació antidemocràtica de Carme Carmona i del PSC per no ser digna de la nostra ciutat ni dels temps presents”.

Un cop detectada aquesta activitat il·legal, els partits denunciants asseguren que han sol·licitat a l’alcaldessa de la ciutat que aturés l’embustiada, però apunten que no “existeixen garanties de que aquesta sol·licitud hagi estat presa en consideració”. Les formacions han signat un comunicat on recorden que “la Instrucció 2/2011 de la Junta Electoral Central estableix que durant el període electoral els poders públics no podran realitzar cap campanya institucional que atempti contra els principis d’objectivitat i transparència, entenent-se com compreses en aquesta prohibició l’edició i el repartiment de fulletons i tríptics que continguin al·lusions als assoliments obtinguts per qualsevol poder públic”. Els denunciants remarquen que “tant el PSC com la pròpia alcaldessa de la ciutat son bons coneixedors d’aquesta normativa” i que “han actuat d’esquenes a part del seu govern i sense informar de cap manera la resta de forces polítiques amb representació al consistori”. Per als denunciants, “aquesta situació ha estat generada amb mala fe i la total voluntat d’alterar els resultats de les eleccions municipals que tindran lloc aquest diumenge amb promeses econòmiques pels ciutadans”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?