Definits els reptes i objectius estratègics del Pla Estratègic de Cerdanyola

ca2ba6a868d1dc8cd0fcb72369f9e823

El procés d’elaboració del Pla Estratègic de Cerdanyola del Vallès segueix endavant i a partir dels resultats dels grups de treball i de les enquestes realitzades s’han determinat 10 reptes de ciutat i 31 objectius estratègics per a la Cerdanyola del 2030

Una vegada dutes a terme les diferents sessions de treball del procés d’elaboracio del Pla Estratègic de Cerdanyola es va procedir a realitzar un qüestionari d’ordenació i priorització dels reptes i objectius transversals del mateix PEC. 75 persones van participar responent les preguntes del qüestionari entre el 2 i 9 de novembre.

Els resultats de l’enquesta mostren una alta valoració tant dels reptes plantejats (amb una puntuació mitjana de 9 sobre 10) com també dels objectius estratègics definits (amb una puntuació mitja de 8,2).

Els reptes prioritaris tenen a veure amb la sostenibilitat ambiental, la governança i gestió de l’ajuntament de Cerdanyola del Vallès i amb el pols científic, tecnològic i de coneixement de la ciutat.

Pel que fa als tres primers objectius estratègics estan relacionats amb la gestió de residus, l’esdevenir una ciutat atractiva per estudiants universitaris i treballadors del pol científic, i la dinamització del clúster UAB – Parc de l’Alba – Eurecat.

Properes sessions

Entre el 25 de novembre i el 10 de desembre es farà la segona sessió dels grups de treball, que tindrà com a objectiu principal la definició dels projectes estratègics de Cerdanyola pel 2030 que ens permetran donar sentit a aquests reptes i objectius a partir de la pregunta: ‘Quins projectes hem de dur a terme per respondre als reptes que hem prioritzat per Cerdanyola del Vallès 2030?’. El procés d’inscripció per participar en els nous grups segueix obert, només cal omplir el Formulari de participació de la pàgina Grups de Treball del web del Pla Estratègic de Cerdanyola.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?