Declaren culpable l’acusat d’atropellar un amic a la sortida d’una discoteca a Polizur

IMG-20220218-WA0008

El jurat popular ha declarat culpable l’home jutjat per haver atropellat mortalment un amic seu a Cerdanyola del Vallès el juliol del 2020. Segons informa l’ACN, el tribunal l’ha declarat de forma unànime autor d’un delicte d’assassinat amb traïdoria. Al veredicte, també hi ha hagut unanimitat dins del jurat a l’hora de descartar un eximent per trastorn psicològic i en negar afectació de les capacitats cognitives en el moment dels fets. En canvi, sis dels nou membres del tribunal han aprovat una atenuant de la condemna per transtorn per embriaguesa lleu.

Un cop conegut el veredicte, la Fiscalia i l’acusació particular han demanat que se’l condemni a 18 anys de presó. La família de la víctima rebaixa d’aquesta manera la seva petició inicial, que era de 30 anys de presó. Ara serà el jutge president del tribunal qui haurà de concretar la condemna quan redacti la sentència.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?