De Lady Gaga a Bernstein, concert amb l’AMCV

WhatsApp Image 2023-03-29 at 12.17.46

L’AMCV va encetar fa poc una comissió d’igualtat amb focus sobre la prevenció i acció contra les violències masclistes i LGBTI+-fòbiques. Un projecte del tot innovador per a una entitat d’aquestes característiques a Cerdanyola i que va presentar multitud de reptes i dificultats. Un cop es va culminar la fase inicial d’aquest projecte, la banda de l’AMCV va decidir preparar un repertori per l’habitual concert de primavera en relació amb aquest tipus de discriminacions que, com en molts altres àmbits de la societat, s’han produit en l’àmbit de la música.  El concert serà aquest dissabte 1 d’abril de 2023 a les 19h a l’Ateneu de Cerdanyola del Vallès. Com sempre, les entrades estan ja disponibles de forma telemàtica al web de l’AMCV a un preu de 5€.

La banda presenta un repertori fresc, primaveral i variat, des de temes de caire més clàssic com l’obertura de Candid, de Bernstein, fins a temes pop i rock del segle XXI. Això sí, tots els temes tenen un denominador comú: ja sigui compositor, relat o intèrpret formen part d’aquests col·lectius discriminats en l’àmbit de la música. Aquest repertori es va preestrenar fa algunes setmanes en un concert en col·laboració amb els serveis socials de l’ajuntament de Cerdanyola en una sessió dedicada en exclusiva a la gent gran de Cerdanyola. Va ser tot un èxit, i a més sembla que venen novetats per l’estrena..

Trobada de corals el 15 d’abril

La coral de l’AMCV torna amb la seva tradicional Trobada de corals, aquesta vegada acompanyats del Cor de música del CMC Poblenou i la Coral Veus Cor de Músic de Castelldefels. El concert es durà a terme el dissabte 15 d’abril a les 20:30h a l’Església de Sant Martí de Cerdanyola del Vallès. L’entrada serà lliure i gratuita (no cal reservar entrada), i hi haurà una recollida d’aportacions voluntàries d’aliments per a Càrites.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?