De Cerdanyola a Silicon Valley
Pere Calders repte

0f3f7b3d024c0f56f0acc50bc50d9557

Anna Martínez, Emma Martínez, Jorge Román, Pol Marín i Paula Pavón, alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Pere Calders, han guanyat el Repte Emprèn de La Caixa en la seva categoria, amb la seva idea de negoci ‘Orange Plate’. Un cop hagi acabat el curs, viatjaran a Silicon Valley durant 10 dies per continuar millorant els seus projectes i les seves competències emprenedores.

UN PLAT BIODEGRADABLE

L’Orange Plate és un plat biodegradable fet amb pell de taronja i pensat per substituir els plats de plàstic. Aquest projecte ha estat un dels cinc premiats d’entre els 1.200 presentats a la convocatòria. En ser un dels cinc millors equips del Campus Repte Emprèn l’equip viatjarà a Silicon Valley per aprendre de l’experiència dels professionals de les empreses més capdavanteres a nivell mundial. A més, segons assegura l’Ajuntament en un comunicat, treballaran per resoldre el repte que els plantejaran els partners del programa i milloraran el seus projectes. “Una gran experiència que potenciarà les seves habilitats emprenedores i el seu creixement personal”, remarquen des del consistori. 

Redacció

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?