David González serà el número 21 de la llista del PSC per Barcelona a les eleccions del 14-F

56325181_10216070423572498_4561757766640730112_o

El Consell Nacional del Partit dels Socialistes ha escollit a Salvador Illa com a candidat a la presidència de la Generalitat i les llistes per les quatre províncies amb les que es presentaran a les eleccions catalanes del 14 de febrer. La llista per la demarcació de Barcelona inclou els noms dels representants socialistes de la federació del Vallès Occidental Sud. En aquesta llista debuten noms socialistes de l’àmbit municipal com David González, (Cerdanyola, 1994), que serà el número 21. Actualment és el segon tinent d’alcaldia a l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès a més de ser el primer secretari de la JSC i secretari de política municipal al PSC de Cerdanyola i el PSC del Vallès Occidental Sud.

Els socialistes han presentat una llista paritària liderada per Salvador Illa i Eva Granados i els independents Ramón Espadaler i Gemma Lienas, a més de ser una representació del territori i el món municipal. Segons el diputat i número 9 de la llista socialista Pol Gibert, “Catalunya necessita un canvi, un canvi que només pot portar aquesta llista de progrés, transversal i pensada per respondre als problemes reals de Catalunya”. Els socialistes, apunta Gibert, “amb Salvador Illa al capdavant som la única garantia per superar l’estancament que ens ha portat 10 anys de procés i de mono-tema independentista”. Per a Gibert, els socialistes surten a guanyar, ser la primera força política al Vallès Occidental i al Parlament i portar la seva experiència de gestió fins a la Generalitat: “El 14 de febrer els i les vallesanes tindran l’oportunitat d’escollir entre progrés o més procés”.

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?