Dani Zamora, nou director tècnic del CB Cerdanyola

basquet

La temporada 2020-21 comença amb canvis importants per al Club Bàsquet Cerdanyola al dia. Dani Zamora és el nou director tècnic de l’entitat després de l’adéu de Jordi Balaguer per motius personals i professionals.

“El Jordi ens ha fet un favor començant la temporada i deixant tot endreçat. Vull donar-li la gràcia per tota la bona feina que ha fet en aquests tres anys i esperem que aquesta tasca pugui continuar amb el Dani Zamora”, destacava el president de l’entitat, Josep Maria Blanco. Un dels punts forts del nou director tècnic, segons Blanco, és que ja havia estat al club i que viu a Cerdanyola: “Aquestes coses al final també aporten, ell va treballar molt bé al club en la seva anterior etapa”, destacava el president. Amb una temporada tan complicada com aquesta, Zamora explicava que arriba al CB Cerdanyola al Dia amb moltes ganes i il·lusió: “Per a un cerdanyolenc com jo estar al club de la meva ciutat és un repte molt il·lusionant. Intentaré estar a l’alçada dels reptes d’aquesta temporada i portar el club al més possible tant en èxits esportius com socials”.

ADÉU DE BALAGUER
“Per motius personals i professionals em veig obligat a prendre aquesta decisió. El club mereix una dedicació i jo ara no puc oferir aquest temps, tot i que intentaré continuar col·laborant amb el club”, explicava Balaguer, que agraïa a la directiva l’oportunitat que li van donar: “Estic content d’haver format part d’aquesta família i d’haver col·laborat amb el meu granet de sorra al creixement del club”.

El canvi en la direcció tècnica s’anunciava durant la presentació dels dos fixatges del CB Cerdanyola al dia. Pere Ruiz arriba al primer equip de l’entitat procedent del Martinenc de Primera Catalana. També va jugar cinc anys al Santa Coloma de Copa Catalunya. “L’any passat també em van trucar i aquest any m’he decidit”. L’altra cara nova és Pol Martínez, que també s’ha decidit a vestir la samarreta verda després que ja el truquessin l’any passat. “Conec de fa temps al Jordi i vinc de l’Horta després de jugar tres anys a Primera Catalana i dos a Copa Catalunya”, explicava Martínez, que creu que els objectius han de ser ambiciosos: “És un grup que continua de l’any passat i les coses van anar bé, aquest any toca fer un pas més endavant i millorat resultats i mirar d’estar a dalt”. I ruiz pensa de la mateixa manera: “Serà una temporada diferent pel covid-19, però evidentment comencem amb objectius ben ambiciosos”.

Els dos fitxatges són perfils de jugadors que l’equip no tenia, apunta l’entrenador Jordi Cornellà. “Amb el Pol hem coincidit en altres clubs i és un jugador versàtil, que pot jugar de l’1 al 4 sense cap problema”. En canvi, Ruiz és un jugador de caire més ofensiu. “D’inici havia de fer de 4, però ara amb les circumstàncies que hem tingut anirà alternant la posicio de 4 i de 5. Necessitarem la seva qualitat i els seus punts”, indica el tècnic verd. La baixa definitiva a última hora de Javi Antón i la temporal d’Albert Salat han canviat a última hora el plantejament del conjunt cerdanyolenc: “Antón era un jugador referent al Cerdanyola i la seva marxa ha provocat canvis. Tenim un jugador menys, però hi ha hagut bona voluntat sobretot dels jugadors més afectats, uns a nivell esportiu i d’altres més emocional”. A més, la detecció de casos positus de covid-19 en els equips sèniors de l’entitat ha afectat totalment el dia a dia del primer equip. “Aquesta setmana no hem pogut entrenar ni podrem jugar el torneig Josep Marcet. Però fins que tots els resultats de les proves PCR no surtin negatius no podrem tornar a entrenar”, anuncia Cornellà.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?