Curro claret, l’artesà de les persones

b4787a4a5d6711adf08fa27fc1cba139

Dins del cicle ‘Vells oficis. Noves mirades’ el MAC acull fins al 31 de desembre l’exposició ‘Més enllà de les aparences. Alguns projectes de Curro Claret i de gent de Cerdanyola’ del dissenyador industrial Curro Claret.

OBJECTES OBERTS
L’artista, que ha donat un pas de gegant en la implicació del disseny amb l’entorn social i la realitat que l’envoltam presenta una petita recopilació de treballs de diferents moments de la seva trajectòria amb un nexe comú: són objectes oberts que, sense l’acció de l’usuari, estan incomplets. Concretament, a l’exposició hi ha cinc versions de projectes seus vistos per cinc persones diferents de Cerdanyola. “El que defineix la seva feina és la intervenció de la gent”, apuntaven els experts durant la inauguració oficial d’una mostra on l’autor fa una invitació per veure com la gent es fa seus els projectes d’un artista considerat un “artesà de les persones”. L’exposició és una realització feta per treballar amb diferents persones d’àmbits diversos de la societat de Cerdanyola que des de la creació conjunta amb Claret van experimentar la possibilitat de transformar, a través del disseny, objectes en desús per fer front a problemàtiques i necessitats del nostre entorn. – Redacció

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?