Cs sol·licita la convocatòria urgent de la taula de mobilitat acordada amb el PSC

bus

La portaveu del grup municipal de Cs, Sonia Rodríguez, ha sol·licitat que “el PSC compleixi l’acordat i convoqui al setembre una taula a Cerdanyola sobre el transport i la mobilitat”. La formació taronja demana que aquesta compti amb l’assistència de les entitats i associacions implicades per fixar les accions necessàries en aquesta matèria.

Aquest acord, signat entre Cs i el PSC de forma prèvia a l’últim ple del mes de juliol inclou “fixar les accions necessàries per a l’adequació de rutes a les necessitats actuals, reposició de marquesines i la presa de totes les accions necessàries per a la implementació de la tarifació social per al 2022″. En l’acord, el govern de PSC també va assumir el compromís de fer arribar a l’AMB les reivindicacions i conclusions d’aquest “grup de treball” que inclogui “la urgent aprovació del nou contracte de transport i l’aplicació de totes les bonificacions que existeixen”. Finalment, Rodríguez ha recordat que un dels problemes històrics de la ciutat és “el dèficit en la mobilitat”, fet pel qual ha demanat “prendre accions com més aviat millor”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?