Cs reclama que l’Ajuntament adopti mesures per millorar l’atenció primària dins de les seves competències

cap

La portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Cerdanyola, Sonia Rodríguez, ha exigit al govern municipal que “posi en marxa les mesures necessàries, dins les seves competències, per  millorar el servei d’atenció primària “, tal com es va aprovar al ple de setembre a instància d’una moció de la formació taronja.

En aquesta mateixa moció, recorda, s’instava al “govern de la Generalitat i al Departament de Salut a satisfer la demanda dels professionals i habilitar els mitjans tècnics i econòmics necessaris per poder atendre totes les visites i cobrir les necessitats dels ciutadans”. Una cosa que, segons ha remarcat la regidora, és “urgent donada la situació actual”, agreujada pel que considera una inacceptable falta de mitjans i professionals.

La portaveu taronja ha recordat que durant els últims anys “hem anat veient reduccions dels serveis que donaven els diferents CAPs de la nostra ciutat”, situació que, segons ha explicat, “deriva en un pitjor servei per als ciutadans”. Rodríguez ha insistit en el compromís de Ciutadans amb “uns bons serveis públics, especialment el sanitari, en una situació tan dramàtica com la derivada de la pandèmia de la COVID-19”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?