Cronopios estrena ‘Línia 2’, un reggaeton que avança el seu proper treball

20200129-CRONOPIOS-SESSIO-ROSER-GAMONAL-1-2-p

El proper treball dels cerdanyolencs Cronopios, ‘Una Jungla de Farsants’, està previst per al 2022. Però per alleugerir l’espera avui han estrenat ‘Línia 2’, un reggaeton amb un videoclip ple de referències cinematogràfiques.

‘Línia2’ és un relat en primera persona en una línia de metro. “Ens posem dins la ment d’una noia normal i corrent que escolta reggaeton durant els trajectes del metro i s’imagina a ella mateixa acabant sent un dia una estrella del reggaeton”, expliquen.

El videoclip (escrit per Cronopios i protagonitzat per la reconeguda actriu Elisabet Casanovas) va per una altra banda narrativament, però culmina amb la mateixa idea amb la qual acaba la cançó. Té dues influències cinematogràfiques reconegudes com són Good Will Hunting (El indomable Will Hunting, en castellà) i The Shutter Island, així com múltiples referències.

El grup, format al 2018, va publicar al febrer La Perla Negra, un EP conceptual que “ajuda a superar algunes qüestions pendents (musicalment parlant!)”. En canvi, ‘Una Jungla de Farsants’ serà Un treball conceptual ambientat en una ciutat. Les diferents cançons que el composen “expliquen un relat concret en un racó d’aquest univers distòpic (però ben realista i actual), on finalment, d’alguna manera o altre, sempre s’hi acaba destapant una farsa”.

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?