Crida a elaborar papallones liles per commemorar el 25-N

WhatsApp Image 2023-10-31 at 11.03.43(1)

Amb motiu del 25N, l’Ajuntament de Cerdanyola fa una crida a la ciutadania per elaborar una papallona lila amb un missatge escrit o dibuixat contra les violències masclistes. L’objectiu és engalanar un espai públic cèntric de la ciutat amb papallones de color lila, cadascuna de les quals contingui un missatge contra les violències masclistes. Aquesta activitat està inspirada en el projecte “El latido de las mariposas”, un projecte social i educatiu iniciat per dues dones que, de forma altruista, sensibilitzen sobre el feminisme mitjançant la creació de papallones liles en diversos formats.

La iniciativa consisteix a elaborar tantes papallones liles com sigui possible per tal de col·laborar amb el projecte. Les persones que vulguin participar poden imprimir un dels diversos models de papallona o crear un model propi. Cal imprimir les papallones en cartolina de color lila, retallar-les en forma de papallona i dibuixar-hi o escriure-hi un missatge contra les violències masclistes per tal de decorar-la. La mida ha de ser DIN A4. Una vegada les papallones estiguin creades s’han de lliurar abans del 6 de novembre a l’Ajuntament, Espai de Recursos Feministes La Caseta i Servei de Promoció Social.

El 25 de novembre és el Dia Internacional Contra les Violències Masclistes i, des de l’Ajuntament, a través de la Regidoria d’Igualtat i Feminisme, es vol implicar al nombre més gran de persones, entitats i col·lectius per elaborar el màxim nombre de papallones de color lila.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?