Creu Roja impulsa un projecte per a la inserció laboral de dones

4c55c93b61ad68ff535629a2f86c996e

El programa, obert a noves vacants, ofereix itineraris personalitzats a dones aturades

La segona edició de ‘Gira Mujer’, un projecte impulsat per Creu Roja amb el finançament de la Fundació Coca-Cola que ofereix cursos i tallers gratuïts per a dones en situació d’atur i/o precarietat laboral, està oberta a noves participants malgrat que es va iniciar al novembre.

Un any més, la Fundació Coca-Cola ha confiat en la Creu Roja per implementar aquest programa que preveu millorar la ocupabilitat d’una setantena de dones aquesta edició. La iniciativa, que fins al moment ja ha atès 30 dones, ofereix intermediació laboral i acompanyament per reforçar les competències i la seguretat de les participants que, majoritàriament, són dones desmotivades per la falta d’oportunitats que desconeixen el funcionament del mercat laboral. A més, moltes d’elles tenen càrregues familiars no compartides que dificulten l’inici d’una trajectòria professional. El programa també comptarà amb sessions de mentoring amb dones referents que amb anterioritat han estat involucrades en algun programa d’orientació que explicaran la seva experiència, segons apunta Creu Roja en un comunicat. Per a més informació dirigiu-vos a la seu de Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada al barri del Pont Vell o truqueu al telèfon 93 691 61 61. – Redacció

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?