Creu Roja empodera dones per millorar el seu perfil laboral

WhatsApp Image 2022-12-11 at 08.31.47

Una trentena de dones està millorant la seva ocupabilitat gràcies al projecte formatiu que Creu Roja Cerdanyola està duent a terme amb el suport del Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Cerdanyola. Els cursos, que porten en marxa des del maig, tracten aspectes transversals que ajudaran a les dones a empoderar-se i tenir un perfil laboral molt més atractiu i actualitzat a les necessitats actuals de les empreses. Així, la capacitació digital té un espai important dins el programa, però sobretot es treballa l’autoconeixement, la identificació de les potencialitats per defensar el seu currículum durant una entrevista de feina i habilitats transversals com poden ser la comunicació, l’escolta activa o l’autoestima. A banda de millorar les habilitats transversals, el projecte també inclou formacions en l’àmbit de la logística (curs de carretera) i la restauració (curs d’auxiliar de cuina) i dóna eines a les participants per millorar la conciliació laboral i familiar.

Amb aquestes accions es pretén que les dones participants, que es troben en situació de risc d’exclusió social, millorin les seves capacitats i això repercuteixi directament en la millora de la situació econòmica i social de les seves famílies.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?