Creix la col•lecció de ceràmica del Museu i Poblat Ibèric de Ca n’Oliver

pecesnovescollecciocanoliver_1

El Museu i Poblat Ibèric de Ca n’Oliver ha incorporat peces que han estat restaurades als tallers de l’Oficina de Patrimoni Cultural i pels alumnes de l’Escola Superior de Conservació i Restauració de Béns Culturals de Catalunya.

El Museu i Poblat Ibèric de Ca n’Oliver formen un complex on constantment s’investiga i s’estudia per a conèixer l’assentament iber ubicat al Turonet de Ca n’Oliver. Les diverses campanyes d’excavacions permeten recuperar materials que aporten informació sobre com era la vida quotidiana dels habitants del poblat, quins estris utilitzaven, com es relacionaven amb altres pobles dels voltants o de la mediterrània a través de xarxes comercials, entre d’altres aspectes de la quotidianitat de l’assentament. Una col·lecció que ha crescut amb diverses peces restaurades als tallers de l’Oficina de Patrimoni Cultural i pels alumnes de l’Escola Superior de Conservació i Restauració de Béns Culturals de Catalunya. Són un plat de campaniana A, peces oxidades fetes a torn i olles obrades a mà datables a finals del segle III o principis del segle II aC.

Per veure les noves peces de ceràmica incorporades al Museu i Poblat ibèric de Ca n’Oliver, junt amb la col·lecció permanent i les temporals, es poden visitar en els horaris habituals del museu. Els dies feiners de dimecres a divendres, en horari de 17 a 20h. Els dissabtes, d’11 a 14:30 i 16:30 a 20h i els diumenges i festius, de 10:30 a 14:30h.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?