Cordón: “Tots els diners que tinguem els destinarem a aquells que ho estan passant malament”

14d1fa7ca660d4c2e48be74255a03674

Després de repassar totes les mesures que ha pres el govern municipal per front a la pandèmia del coronavirus, l’alcalde Carlos Cordón ha contestat preguntes dels ciutadans en un directe via Facebook Live i anunciava que aquesta serà una fórmula que es repetirà. “En aquesta pandèmia de coronavirus estem fent tot el que podem i més, fins i tot coses que nos ens pertoquen com a Ajuntament, però ho fem perquè Cerdanyola s’ho mereix”, remarcava el batlle. “Tota la capacitat econòmica que puguem tenir com a Ajuntament es destinarà a ajudar les persones que ho estan passant malament”, anunciava. A més, afegia que els Serveis Socials del consistori treballen les 24 hores per resoltre les situacions de vulnerabilitat quees puguin produir. “Si coneixeu algun cas ens el podeu fer arribar i l’atendrem”, demanava Cordón.
 
400 actes administratives per incompliment de l’estat d’alarma
Cordón agraïa l’actitud responsable de la població, però apuntava que fins al moment la Policia Local ha aixecat 400 actes administratives per incompliment de l’estat d’alarma.
 
Xifres de morts i tests de coronavirus
“No tenim dades oficials de morts per covid-19 a Cerdanyola, són dades que han d’arribar per part dels organismes oficials”, responia l’alcalde. “Els tests de coronavirus no són competència de l’Ajuntament, però hem de pressionar perquè arribin”, contestava el batlle a una altra pregunta ciutadana.
 
Cinemes el Punt i Ca n’Altimira

Cordón, com ja va fer via xarxes socials, també s’ha referit a la pèrdua dels cinemes El Punt. “És una llàstima i l’oci de qualitat és un tema que tinc entre cella i cella. Històricament a aquesta ciutat la gent ha hagut de marxar per treballar, per viure i per conviure. Això s’ha d’acabar, hem d’oferir habitatge, llocs de feina i una bona oferta d’oci familiar. És una injusticia que per qualsevol cosa haguem de marxar del poble”. 

D’altra banda, a una pregunta sobre l’edifici de l’antiga biblioteca, contestava que el futur de Ca n’Altimira passa per ser un espai obert a la ciutadania, polivalent i amb un laboratori d’idees.

També assegurava que actualment les obres de Santa Marcel·lina no tenen data de reinici, ja que és “potestat de les empreses” decidir quan tornen a treballar. “Però en unes setmanes segur que es reiniciaran totes les obres”, anunciava.

Sobre els Casals d’Estiu municipals, l’alcalde indica que ha d’acabar de detallar-se el pla de desescalada i que espera poder concretar alguna proposta en els propers dies. En aquest sentit, apunta que en breu es detallarà com afecten les fases del pla de desescalada a Cerdanyola. “L’etapa que iniciarem amb la fase 0 està plena de riscos, només avançarem si ho fem bé. El comportament de tots serà importantíssim. Estic segur que molt aviat omplirem de llum aquesta meravellosa ciutat”, remarcava Cordón.

Aquí podeu veure el vídeo del directe complet

https://www.facebook.com/ajuntament.cerdanyoladelvalles/videos/258617735188422/

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?