Cordón: “Hem de recuperar Cerdanyola per a tota la seva gent”

6db80d036c9beb1cc34d164970a61d94

“El 26-M hem d’omplir les urnes de progrés i recuperar Cerdanyola per a tota la seva gent”. Amb aquest missatge i sota la pluja es dirigia l’alcaldable socialista Carlos Cordón als assistents a la 10a Festa de la Rosa. A una pineda de Fontetes plena, el candidat va estar acompanyat pel secretari general del PSC, Miquel Iceta, i les exalcaldesses socialistes Cristina Real i Carme Carmona.

Cordón: “Per a nosaltres les persones són el primer”

En el seu discurs no han faltat les crítiques al govern de Compromís per Cerdanyola: “Ara es diuen Guanyem per intentar tornar a enganyar la gent, han fet una gestió irresponsable de l’Ajuntament, l’han posat al servei de la independència i han intentat construir el futur de Cerdanyola d’esquena a la meitat de la població”. En aquest sentit, Cordón assegurava que “no ens podem permetre que la ciutadania quedi relegada a un segon pla, com ha passat aquests últims 4 anys”. La proposta del PSC és “transversal, de consens i mai sectària”, defensava l’alcaldable, que remarcava que els socialistes volen “construir el futur de Cerdanyola amb totes aquelles persones que posin a la ciutat i a la seva gent com a màxima prioritat”. I en aquesta línia llançava un missatge molt clar: “Per a nosaltres les persones són el primer”.

Tant el primer secretari de la Joventut Socialista de Catalunya (JSC) a Cerdanyola, David González, com Cordón van tenir un record per Alfredo Pérez Rubalcaba abans de presentar la llista socialista. Una candidatura, segons l’alcaldable, formada per persones “honestes, competents i coneixedores de l’esperit i els problemes de la ciutat”. Cordón demanava votar “per una ciutat neta, preparada per al futur, de la qual ens sentim orgullosos i on les persones siguin l’única i veritable prioritat”. I és que el 26-M, segons el candidat, “ningú es pot quedar a casa perquè pot passar com a Andalusia, on el govern depèn de l’extrema dreta, o com ha passat a Cerdanyola on la resta s’ajunta perquè no governi el PSC”.

Iceta: “Els independentistes han demostrat, un cop més, el seu sectarisme i les seves males formes”

Abans de Carlos Cordón, i també sota la pluja, intervenia Iceta, que acusava ERC i JxCAT de “sectarisme” després de votar en contra de la seva elecció com a president del Senat. “Els independentistes han demostrat, un cop més, el seu sectarisme i les seves males formes. Pensaven que parant-me a mi paraven les nostres idees, però s’han equivocat”, remarcava. El líder del PSC recordava la victòria socialista a Espanya i a Cerdanyola a les eleccions generals del 28 d’abril. “Vam aturar a la dreta, a tres partits que es volien unir per fer-nos regressar al passat”. I acabava el seu discurs amb un convenciment: “El proper diumenge, Carlos Cordón serà alcalde”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76Últimes notíciesNewsletterNecessites ajuda?