Cordón: “Aquests tres anys Cerdanyola ha recuperat l’estabilitat política i l’autoestima”

carloscordon

Els tres primers anys del govern socialista de Carlos Cordón ha estat marcat per la pandèmia. “El que hem viscut i el que encara vivim ha tingut importants conseqüències personals, econòmiques i socials per a tothom. Hem de seguir lluitant per minimitzar el seu impacte, amb la voluntat de tirar endavant com a ciutat que es reinventa i busca noves oportunitats davant les dificultats del moment”, destacava Cordón, que apuntava que podem començar a mirar endavant amb optimisme, comptant amb un full de ruta sustentat en el camí ferm que hem travessat com a ciutat des del juny del 2019: “Malgrat les dificultats derivades de la pandèmia, Cerdanyola ha recuperat durant aquests darrers 3 anys l’estabilitat política i també l’autoestima”.

Exercici per poder fixar prioritats i coordinar esforços

En una conferència política que omplia els jardins de Ca n’Ortadó, Cordón anunciava que ens trobem immersos a l’inici d’una nova etapa per a la ciutat i que era el moment oportú per fer un petit exercici de revisió estratègica i recopilar els èxits que s’han aconseguit des que va assumir la responsabilitat i l’honor de convertir-me en l’alcalde de tota la gent de Cerdanyola: “Un exercici per poder fixar prioritats i coordinar esforços, així com per continuar treballant de manera eficaç i transversal, garantint la prosperitat i el benestar de la gent de Cerdanyola. En aquest exercici es destacaven, entre d’altres, la posada en marxa de la Taula per a la Reconstrucció social i econòmica, l’Oficina d’Ajuts COVID, la redacció d ‘un projecte per a la nova Comissaria de Policia Local, l’aprovació del Pla Director Urbanístic del Parc de l’ALBA, la remediació definitiva dels abocadors, la modificació del PGM a Santa Teresa, la primera fase de Santa Marcel·lina, el projecte del nou pavelló i la nova piscina coberta de la Zona Esportiva Riu Sec, la recuperació de les pistes de tennis i pàdel d ́aquesta mateixa zona esportiva,  la reforma integral de les oficines del Complex Esportiu de Can Xarau, l’inici imminent de les obres de millora del paviment de les 2 pistes poliesportives de la Zona Esportiva Les Fontetes, la compra de la Torre Llopis, l’ampliació del cementiri i la contrucció del tanatori, els tres anys amb els impostos a les famílies congelats, l’aprovació del Pla Local d’Habitatge, l’aposta per l’enllumenat públic, la posada en marxa de la Taula de l’Amiant, l’aprovació d’un nou contracte per a la gestió de les escoles bressol municipals, la campanya de vals de compra per reactivar el comerç i l’hostaleria local amb una partida de 200.000 euros, la desaparició de la zona blava per posar en marxa la nova Zona Taronja, una inversió de més de 5 milions d’euros per a la millora de la via pública, primera fase del Pla d’Asfaltats i de renovació de clavegueram. “Vam fer possible, enmig d’una pandèmia mundial, un Festival de Blues, un Campament Reial, una Cavalcada de Reis o un Carnaval. I, fa molt pocs dies, vam fer possible una Festa Major històrica”, destacava Cordón, que anunciava que en poques setmanes iniciaran l ́adequació d ́un nou carril bici a Francesc Layret. “Hem recuperat l’estabilitat política a la ciutat. I una bona prova és l’aprovació de tres pressupostos seguits en els primers tres anys de mandat”, afegia el batlle.

Coses per fer

Entre la llista de coses per fer, citava la pista d´atletisme, les electrolineres, noves reformes de carrers i asfaltats, un projecte integral per al riu, aparcaments per a bicicletes, millora del transport públic i un nou gran parc de ciutat. “La Cerdanyola que vull que dibuixem per a aquest futur post Covid és equitativa i justa, compta amb uns serveis públics de qualitat i amb uns carrers amables que conviden a fer-hi vida”, assegurava. “Som una ciutat disposada a ser una eina eficaç de transferència de coneixement. Una ciutat capaç de comunicar-se i respondre a les necessitats dels emprenedors, de les empreses, de la comunitat acadèmica i investigadora i, sobretot, una ciutat capaç de reaccionar davant dels problemes i els anhels dels seus veïns i veïnes”, afegia Cordón, que anunciava que mentre compti amb la confiança de la ciutadania no defallirà en el seu “compromís de posar en valor totes les potencialitats que té Cerdanyola”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?