Continuen els treballs de millora de l’enllumenat públic a Cerdanyola

WhatsApp Image 2023-11-09 at 08.53.30(1)

Ja està en marxa una nova fase de canvis en la il·luminació pública a la ciutat. Aquesta actuació es fa aplicant criteris de sostenibilitat, eficiència energètica i perspectiva de gènere. La instal·lació de lluminàries de led suposa la reducció de la potència instal·lada millorant notablement l’estalvi en l’energia consumida i alhora augmentant la sensació d’il·luminació. A més, se suma a les ja realitzades en 2020 i 2021 i que van permetre canviar més d’un miler de lluminàries a la ciutat.

Els treballs que s’estan fent consisteixen a substituir el portalàmpades i les bombetes per unes de led en 310 punts de llum als barris de Xarau, Centre, Guiera, Fontetes i Serraparera, entre d’altres. El llistat de les lluminàries que s’estan substituint són plaça Riu Sec (18 unitats), plaça Pinetons (20 unitats), pont del Remei (8 unitats), pont Avinguda Catalunya (6 unitats), parc Canaletes (16 unitats), parc i pàrquing zona esportiva Xarau (19 unitats), carrer Sant Martí (8 unitats), parc Nou (9 unitats), Torre Vermella (6 unitats), carrer Sant Enric (10 unitats), avinguda Guiera (10 unitats), carrer Josep Panné (32 unitats), carrer Independència (11 unitats), carrer Santa Anna (20 unitats), carrer Remei (6 unitats), passatge Codonyers (4 unitats), carrer Mare de Déu del Pilar (7 unitats), carrer Sant Magí (14 unitats), carrer Sant Eduard (9 unitats), carrer Mare de Déu de les Feixes (9 unitats), carrer Giralt (10 unitats), carrer Ginesta (14 unitats), carrer Josep Tarradellas (11 unitats), carrer Còrdova (5 unitats), carrer Avenir (6 unitats), carrer Torrent de les Flors (6 unitats) i passeig Horta (12 unitats).

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?