Continuen els treballs de la segona fase del Pla d’Asfaltat

WhatsApp Image 2023-01-11 at 11.33.48

El Pla d’Asfaltat continua avançant a diferents carrers de la ciutat. Els treballs se centren ara a la Ronda de Serraparera (sentit Clota), al tram entre el carrer de Serra de Galliners i carrer Renaixement. Fins divendres s’actuarà al carrer de Santa Rosa (sentit Parc Tecnològic del Vallès, al tram entre Avinguda de Guiera i Avinguda de la Flor de Maig) i s’asfaltarà el Passeig d’Horta, al tram entre plaça de l’Estatut i carrer de l’Avenir. L’execució es farà de manera que sempre quedi obert per a la circulació un dels sentits del passeig d’ Horta.

En els dies indicats, es farà un tall de circulació del sentit corresponent i estarà prohibit l’aparcament al carrer mentre durin els treballs. Es realitzaran els treballs d’obra de manera que es pugui circular durant la nit, no obstant això, l’aparcament restarà prohibit fins la finalització de l’obra al carrer.

El Pla d’Asfaltat de la ciutat s’ha planificat en el marc de la campanya ‘Millorem els carrers. Millorem Cerdanyola’. La primera fase del pla es va fer el 2021 i, d’entre tots els carrers que presentaven deficiències es va fer una primera selecció de 13 d’aquests. Posteriorment, a finals de l’any 2022, en l’inici de la segona fase, es van projectar les actuacions a executar a 17 carrers més per continuar millorant la seguretat viària i l’espai públic de la ciutat.

Quins seran els següents?

Després de les actuacions previstes durant aquesta setmana, restaran pendents els asfaltats al carrer de Santa Anna (entre C. de la Clota  i Carrer de l’Or), avinguda del Parc Tecnològic (Pont entre Pl. d’Europa i final del pont), plaça d’Europa, Ronda de Cerdanyola (entre Plaça de l’Estatut i C. de la Pineda), Carrer de les Canàries (entre C. de Londres i Ronda de Serraparera),  carrer de Lluís Companys (entre C. d’Altimira i C. de la Misericòrdia i entre C. de la Indústria i Pl. de Marconi), passeig de Cordelles (entre C. de Santa Marcel·lina i C. del Francolí) i ronda de Serraparera (sentit Clota, entre l’Av. de l’Argentina i la Ronda de Serraparera, 7).

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?