Continuen els treballs de la segona fase del Pla d’Asfaltat

WhatsApp Image 2023-04-11 at 09.25.46

Les obres d’asfaltat a Avinguda Primavera, Ronda de Serraparera, Passatge de l’Orient, Carrer d’Azorín, Plaça del Sol i Carrer de la Lluna es van iniciar dimarts.

La previsió dels treballs es que es realitzi durant dues setmanes del mes d’abril. Aquesta setmana es farà la ronda de Serraparera (Carril Sentit C. Clota (tram entre C. Renaixement i C. Lluna) del dimarts 11 d’abril al divendres 14 d’abril, el Carrer de la Lluna (tram entre C. de Londres i Ronda de Serraparera) s’asfaltarà del dimarts 11 d’abril al divendres 14 d’abril, el carrer d’Azorín del dimecres 12 d’abril al dilluns 17 d’abril i la plaça del Sol del dijous 13 d’abril al dilluns 17 d’abril.

L’avinguda de la Primavera (tram entre Av. de Catalunya i Passeig del Pont) es realitzarà del dilluns 17 d’abril al dijous 20 d’abril i el passatge de l’Orient (tram entre Passeig de les Acàcies i C. de González) del dimecres 19 d’abril al divendres 21 d’abril.

En els dies indicats, es farà un tall de circulació del sentit corresponent i estarà prohibit l’aparcament al carrer mentre durin els treballs. Es realitzaran els treballs d’obra de manera que es pugui circular en horari de 19h a 8h i durant el cap de setmana, no obstant això, l’aparcament restarà prohibit fins la finalització de l’obra al carrer.

A l’avinguda de Catalunya s’habilitarà doble sentit des del carrer de Santa Anna, únicament per càrrega i descàrrega i s’hi prohibirà l’aparcament. Fora de l’horari laboral d’obres, de 19h a 8h, s’habilitarà l’accés cap a carrer de Santa Teresa, la carretera de Barcelona des d’avinguda de la Primavera, l’avinguda de Catalunya des de la carretera de Barcelona i des de l’av. de la de la Primavera provinent de pl. de l’Estatut i Primavera provinent de pl. de l’Estatut. Restarà tancat en tot l’horari l’accés a av. de la Primavera sentit pl. de l’Estatut des de la carretera de Barcelona.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?