Continuen als treballs de millora de l’eficiència energètica a l’espai públic

lluminariesledpljaumegrau

L’Ajuntament continua aplicant el programa municipal de millora de l’enllumenat públic de la ciutat, aplicant criteris de sostenibilitat, eficiència energètica i perspectiva de gènere. La instal•lació de lluminàries de led ha suposat la reducció de la potencia i l’estalvi de l’energia consumida.

Què s’ha fet?

Durant el primer trimestre del 2021 s’ha acabat el projecte de millora de l’enllumenat públic i l’adequació en eficiència energètica del sector canaletes. En aquesta fase s’ha procedit a la substitució de les lluminàries existents per unes amb led, s’ha millorat la il·luminació dels passos de vianants i s’han afegit punts de llum a llocs del barri que quedaven foscos. L’actuació s’ha realitzat en aproximadament 400 lluminàries, aconseguint reduir la potencia un 55% passant dels 108kW als 46kW actuals. A més, durant el segon trimestre d’aquest any s’han substituït les lluminàries de l’enllumenat públic per led en diversos llocs de la ciutat. En total han estat 614 lluminàries i s’ha reduït la potència instal•lada de 86,65 kW a 44,28 kW, el que suposa un 50%. S’han substituït les lluminàries antigues per unes de led a plaça de Castanyer (35 unitats), Parc Tecnològic (195 unitats), Plaça de Sant Iscle (22 unitats), Ronda de Cerdanyola (37 unitats), Avinguda de Serragalliners, entre carrer de Galicia i la rotonda de la Renfe (52 unitats), accés nord, des de l’N150 fins a la rotonda de Cordelles/Clota (56 unitats), Ronda Serraparera (35 unitats), carrer de la Clota, des de carrer de Santa Anna fins a la ronda de Serraparera (16 unitats), plaça de Jaume Grau Altayó (10 unitats), plaça Universal (10 unitats) i Turó de Sant Pau (146 unitats).

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?