Continua oberta la convocatòria de subvencions per al foment del lloguer assequible

51bfc9a1b080d1f314d0d70e4d86c1a1_L

La Junta de Govern Local ha donat llum verda a la convocatòria per fomentar el programa de mediació de lloguer social. El termini per a la presentació de les sol·licituds s’allargarà fins al 30 de setembre.

A QUÈ ES POT DESTINAR LA SUBVENCIÓ?

La quantitat de la subvenció serà fins a un màxim de 1.200€ per aquells habitatges que tinguin un contracte d’arrendament vigent o el subscriguin abans de la finalització de la presentació de la sol·licitud en el marc del programa de mediació de lloguer social. I tindrà un màxim de 1.500€ per aquells habitatges lliures o desocupats que hagin signat el document d’adscripció al programa de mediació de lloguer social. La finalitat de la convocatòria és atorgar subvencions a les persones propietàries d’un habitatge ubicat a Cerdanyola del Vallès per a despeses de manteniment de l’habitatge en l’any anterior a la signatura d’un contracte d’arrendament en el marc del programa de mediació de lloguer social. També està destinat a despeses de reparacions o substitucions d’elements de l’habitatge, contractes de manteniments d’equips, assegurances per deutes de lloguer durant la vigència del contracte d’arrendament en el marc del programa de mediació de lloguer social. I finalment, també per despeses d’obres d’arranjament i posada a punt d’habitatges lliures o desocupats per reunir les condicions mínimes d’habitabilitat per ser llogat en el marc del programa de mediació de lloguer social incloses les despeses per la tramitació de certificats energètics o cèdules d’habitabilitat. Queda condicionat a posar-lo a disposició del programa de mediació de lloguer social.

La borsa del programa de mediació de lloguer social de Cerdanyola és  un servei de mediació entre les persones propietàries d’habitatges desocupats i possibles llogaters amb l’objectiu d’increment el nombre d’habitatges al municipi a preus assequibles amb la garantia que l’Administració vetlla pels seus interessos, fent un seguiment de la relació contractual i aportant seguretat i professionalitat a propietaris i a llogaters.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?