Confinament municipal diari a partir del 7 de gener

60b645bc79a85e908e08f0f169fd8ecf

El govern de la Generalitat ha anunciat un pla de xoc durant 10 dies per aturar els contagis de Covi-19. Així, del 7 al 17 de gener, Catalunya torna al confinament municipal tots els dies de la setmana, excepte per motius justificats, com ara la impossibilitat de teletreballar. “Proposem mesures de 10 dies, de fort impacte per aturar el creixement. Després ja veurem si calen noves mesures per intentar abaixar-lo”, ha explicat el secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, que explicava que s’han incrementat un 27% els ingressos en planta i un 20% en llits d’UCI.

Tot el comerç no essencial tancarà el cap de setmana

Tot el comerç no essencial estarà tancat el cap de setmana. A més, els comerços de més de 400 metres quadrats hauran de tancar tots els dies de la setmana.

Sense canvis a l’hostaleria i la cultura

La cultura i l’hosteleria mantindran la seva activitat com fins ara. Teatres, cinemes, auditoris i sales de concert amb un 50% d’aforament màxim i bars i restaurants amb un horari d’obertura al públic de 7:30 h a 9:30 h i de 13:00 h a 15:30 h.

Esport a l’aire lliure, gimnasos tancats

Només es podrà fer esport a l’aire lliure i els gimnasos hauran de tancar del 7 al 17 de gener. Les activitats extraescolars quedaran restringides als grups bombolla, amb el retorn a les aules l’11 de gener.

Redacció

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?