Concurs de dibuix per al punt de llibre de Cerdanyola Comerç

_XOF3700

Cerdanyola Comerç i Serveis ha convocat la segona edició del Concurs de Dibuix de punts de llibre que l’entitat repartirà l’any vinent des de tots els comerços associats.

El concurs consta de dues categories, infantil -fins a 12 anys- i adult -a partir de 13 anys, i el guanyador de cada categoria rebrà 200€ en vals de descompte per utilitzar-los als establiments de Cerdanyola Comerç i Serveis.

Tots els dibuixos presentats al concurs s’exposaran als comerços de l’associació perquè tothom els pugui veure. Les il·lustracions es podran fer en qualsevol estil i tècnica, sempre que es pugui reproduir la imatge per imprimir-la en quatre colors. Les obres poden ser individuals o col·lectives, i han de ser inèdites. En cap cas no podran ser una adaptació o modificació d’obres anteriors.

El termini de presentació és de l’1 al 15 d’abril de 2022. Les bases es poden consultar al web www.cerdanyolacomercial.cat.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?