Compromís vol liderar un nou govern de canvi a Cerdanyola

3d9c691fd3a1e80f63a4a70c2a2e3155

Amb 5 regidors i després de quedar a només 28 vots del PSC, Compromís entén que els ha triat “com a vehicle per liderar aquest canvi”. Des de la formació, que se sent guanyadora moral de les eleccions, es creu que tenen la “legitimitat de les urnes per liderar un govern que trenqui amb les polítiques del passat i posi la institució al servei dels ciutadans. En aquest sentit, Compromís anuncia que ha “iniciat un període de converses amb tots els partits per tal de copsar les possibilitats de fer govern a Cerdanyola”. Per a la segona força a les eleccions del 24-M, aquest govern “podria tenir diverses fórmules”, però “ha de basar-se” en “un canvi profund en les formes de fer política que s’han anat duent a terme a Cerdanyola” i en “obrir l’Ajuntament a la ciutadania i fer net de velles pràctiques”.

Des de la formació s’assegura que “ara cal parlar de propostes concretes, de programes electorals i d’obres de govern per bastir un pacte de ciutat”, i “fer-ho d’una forma oberta, transparent i clara amb els ciutadans”. Compromís considera que “el resultat de les eleccions ha donat lloc a un Ple molt fragmentat” que exigeix “suports per a fer possible el canvi” a Cerdanyola: “Creiem que seria d’una gran irresponsabilitat no facilitar un govern de regeneració democràtica, compromís i obediència a la ciutadania de Cerdanyola”, destaquen des de la formació

Suport d’ICV-EUiA-MES

D’altra banda, la coalició ICV-EUiA-MES, assegura que els resultats electorals mostren que “la ciutat demana un canvi en la política municipal” i apunta que Compromís, al qual descriu com el “guanyador moral” dels comicis, “reflexa aquest canvi i l’impuls i recolzament al dret a decidir des de l’Ajuntament”. Per aquests motius, els ecosocialistes anuncien que, en el cas que Compromís opti a l’alcaldia, tindrà el suport de la coalició.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?