Compromís treballarà per aconseguir una candidatura unitària de les forces rupturistes

1a9baee2108527eeffc063ebca11f242

El grup fa una crida a “les forces rupturistes que aposten per transformar Cerdanyola” per aconseguir una candidatura unitària que guanyi les eleccions municipals de maig en “base a un programa de ruptura i a un codi ètic”. En aquest sentit, un dels membres de Compromís per Cerdanyola, Carles Escolà, assegura que el col·lectiu té “una responsabilitat molt gran per fer possible una alternativa rupturista que trenqui amb les polítiques del passat”.

Des de Compromís es considera que el 2015 és una “oportunitat històrica per canviar el govern i posar-lo al servei del poble per començar a fer de Cerdanyola una ciutat més justa i millor”. Escolà apunta que les properes eleccions tindran lloc en un context global “de final de règim”. I en quant  al context local, des de Compromís consideren que els partits del govern actual i que han governat sempre, PSC i ICV-EUiA “estan en greu crisi”. Per al grup, el PSC “està en descomposició a l’àmbit nacional” i pateix “desgast per les seves polítiques a l’àmbit local”, i ICV-EUiA “no ha tingut capacitat de mostrar un perfil propi”.

Per al col·lectiu ha arribat el moment “d’assumir el repte de governar, posar en marxa un nou projecte per a la ciutat, aconseguir polítiques efectives des del govern local per solucionar els problemes reals de la majoria de la població”. En aquesta línia, apunten que treballaran per “sumar totes les forces que estiguin per la ruptura amb les polítiques actuals” amb propostes com fer polítiques valentes contra les desigualtats socials, la recuperació de la gestió dels serveis privatitzats, aturar les polítiques especulatives,l’aposta per un model econòmic de proximitat i cooperatiu i per l’ocupació pública i de qualitat, la impugnació del deute, apostar per una gestió transparent i eficient i la transparència i la participació activa de la ciutadania.

GUANYEM CERDANYOLA I PODEMOS
En relació a possibles candiudatures unitàries, Escolà apunta que Guanyem Cerdanyola és una proposta que “no s’ha materialitzat en res, però ha posat sobre la taula que cal una candidatura amb voluntat de guanyar l’Ajuntament” i anuncien que si Podemos aposta per un programa de ruptura i un codi ètic els contactes continuaran: “Estem oberts a posar-nos d’acord amb qualsevol que compleixi aquests requisits”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?