Comerciants i restauradors repartiran quasi 48.000 euros en premis aquest Nadal

WhatsApp Image 2022-11-30 at 12.47.38

La ciutadania té enguany un bon motiu per quedar-se aquest Nadal al municipi. L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, en col·laboració amb Cerdanyola Comerç i Serveis i el Gremi d’Hostaleria i Restauració de Cerdanyola, posa en marxa la campanya  nadalenca ‘Cerdanyola té premi. Viu la ciutat’ d’impuls al comerç, serveis i restauració local. “Volem fer que la ciutadania es quedi a Cerdanyola per fer les compres, que gaudeixin de les activitats i que coneguin nous establiments de la ciutat quan es lliurin els premis”, destacava el president de Cerdanyola Comerç i Serveis, Xavi Olivé.

De l’1 de desembre al 5 de gener

Tots els comerços de Cerdanyola han estat convidats a participar en una campanya que s’allargarà de l’1 de desembre i el 5 de gener (podeu consultar tots els detalls a cerdanyolatepremicat). Per incentivar el consum de la població, es repartiran unes butlletes a tots els establiments adherits a la campanya perquè els clients, quan comprin o consumeixin un mínim de 10 euros, puguin participar en el sorteig de premis. Les butlletes s’hauran de dipositar en unes urnes ubicades en diferents comerços de Cerdanyola –als dos mercats municipals, al Racó de la Plaça i a Galeries Torras- o a l’urna gegant situada a la plaça de l’Abat Olba.  El sorteig se celebrarà en directe el dissabte 7 de gener de 2023 a la plaça Abat Oliba de 10 a 14 hores.  Concretament es sortejaran tres premis de 6.000 euros cadascun en vals de compra, dos premis de 1.000 euros cadascun per gastar als mercats de Fontetes i Serraparera i 392 premis valorats en 70 euros cadascun que aporten tots els associats de Cerdanyola Comerç i Serveis i el Gremi. “Sumen 48.000 euros en premi que són un bon al·licient perquè la gent consumeixi a la ciutat”, explicava Olivé. “Per primer cop i després de fa molts anys fem una campanya conjunta i creiem que és una proposta molt interessant per la ciutadania i pretenem que es quedin a Cerdanyola, consumeixi aquí i fer poble. Tant comerciants com restauradors el que volem és que la ciutat tingui els atractius que ha de tenir perquè les famlies no marxin a altres poblacions”, assegurava el president del Gremi d’Hostaleria i Turisme del Vallès Occidental i Barcelonès, Antonio Castro. Aquesta campanya, apuntava, crea unes sinergies que acaben beneficiant la ciutadania. “En aquesta ciutat les coses importants costen molt fins al darrer minut i aquest n’és un exemple més. Gràcies a l’esforç de molta gent finalment ha estat possible”, valorava l’alcalde Carlos Cordón, que engrescava la ciutadania a gaudir d’un Nadal que sembla que no tindrà restriccions després de tres anys molt complicats: “Nosaltres cada any fem un esforç més perquè la ciutat estigui més maca amb la voluntat que la gent tingui un motiu més per somriure i gaudir de la ciutat”.

Perspectives positives malgrat el context

“Aquests anys de pandèmia han demostrat que junts les coses funcionen millor. Les perspectives són positives malgrat el context general que tenim. Esperem que amb tot això que plantegem la gent tingui un bon motiu per quedar-se a Cerdanyola”, anunciava Xavi Olivé.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?