Comencen novament les activitats adreçades a la gent gran

avi ordinador

Aquest mes comencen una nova edició de tallers i activitats adreçades a les persones grans del municipi, L’hivern és gran. Una programació àmplia i variada per donar resposta als interessos diversos i amb la que tothom pugui triar la seva opció. El termini per fer les inscripcions acaba avui 21 de gener.

La promoció de l’envelliment actiu entre les persones grans ha esdevingut un objectiu primordial de la política local del nostre municipi amb la finalitat de millorar la visió social i la qualitat de vida d’aquest col·lectiu. En un moment actual de situació sociosanitària complexa s’intensifiquen els riscos de vulnerabilitat i dependència i encara es fa més important generar les màximes oportunitats per participar, relacionar-se i promoure la qualitat de vida del col·lectiu de la gent gran. El programa ‘L’hivern és gran’ busca potenciar l’autonomia i l’empoderament de la població major de 60 anys, possibilitant el desenvolupament de les seves oportunitats i potencialitats a partir de l’accés als recursos educatius, culturals, de salut i lleure.

La programació inclou tallers i activitats de diferents formats per tal d’adaptar-se a necessitats i demandes de les persones usuàries: activitats setmanals als àmbits d’estimulació cognitiva, creixement i benestar personal i noves tecnologies; espais quinzenals de cine-fòrums; actes culturals;  espais de trobada intergeneracionals i de manualitats, entre d’altres propostes.

Les activitats començaran el 31 de gener i es duran a terme fins al 8 d’abril, estan obertes a la ciutadania de 60 anys o més de Cerdanyola i són gratuïtes.

Les persones interessades en participar-hi, poden informar-se trucant al telèfon del programa de gent gran 93 580 88 88 Ext. 2141 o 3772, o bé enviant un correu electrònic a promociosocial@cerdanyola.cat, a l’atenció de la Luciana Neira.

Tríptic informatiu del programa L’hivern és gran 2022

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?